نکات مهم قبل از کاشت ابرو طبیعی

۴ ویژگی مهم ابرو در کاشت ابرو

1- خواب و رویش ابرو

ابرو به سه بخش اصلی سر، تنه و دم تقسیم می‌شود که در هرکدام از آن‌ها خواب ابرو و رشد ابرو ها متفاوت خواهند بود. در تصویر بخش‌های نشان دهنده سر و تنه و دم ابرو مشخص شده‌اند.

سر ابرو: سر ابرو درونی‌ترین قسمت ابرو نسبت به صورت است که اندازه آن حدود 5 تا 7 میلی متر خواهد بود. رشد موها در این ناحیه به سمت بالا بوده و از نظر رنگی کمی روشن‌تر از قسمت های دیگر است. اغلب مراجعه کنندگان به پر کردن بیش از حد این ناحیه گرایش ندارند.

تنه ابرو: ناحیه میانی ابرو که طول ان به دو و نیم سانتی متر می‌رسد و پرپشت‌ترین و پرحجم‌ترین قسمت ابرو می‌باشد. در بخشی از تنه که به سر ابرو نزدیک‌تر هستند زاویه رشد مو ها به سمت بالا و خارج از صورت است. در ناحیه میانی زاویه رشد ابرو متناسب با برآمدگی استخوان ابرو متغیر خواهد بود. در این بخش موهای قسمت بالا به رو به پایین و موهای قسمت پایین رو به بالا رشد می‌کنند.

دم ابرو: از بخشی که ابرو ها از تنه خم شده تا انتها را شامل می‌شود که طول آن به دو سانتی متر می‌رسد که کم تراکم‌ترین ناحیه ابرو بوده و تار های مو در این ناحیه نازک هستند. جهت رشد موهای این ناحیه معمولا افقی خواهد بود و با افزایش سن فرد کم پشت‌تر خواهد شد.

2- رشد موهای ابرو و زاویه آن

زاویه رشد موی سر و ابرو حدود 45 درجه تفاوت دارند که همین امر سبب می‌شود که موهای ابرو روی پوست بخوابند برخلاف موهای سر که به صورت عمودی نسبت به موی سر رشد می‌کنند به همین دلیل موهایی که برای پیوند ابرو برداشته می‌شود اغلب ار ناحیه پشت گوش فرد گرفته می‌شود که خواب مشابه موهای ابرو داشته باشد و از موارد بسیار مهم که نیازمند تجربه و تخصص بالاست زاویه‌ای است که فولیکول را وارد پوست می‌کنند.‌

 ۳- تفاوت گرافت های مو

بخش‌های فولیکولی که از ناحیه سر برداشته می‌شوند ممکن است شامل چند تار مو باشند چرا که اغلب فولیکول‌های سر شامل دسته‌های دوتایی سه تایی و حتی چهار تایی مو می‌شود این در حالی است که موهای ابرو به صورت تار به تار و تکی می‌باشند بنابراین باید دقت داشت که اگر هر واحد فولیکولی از یک تار مو بیشتر داشت زیر میکروسکوپ به قسمت‌های تک تار مویی بخش بندی شود.

 ۴- سیکل رشد متفاوت مو ها

موهای بدن ما پیوسته در حال ریزش است در یک فرد بالغ و سالم روزانه حدود 50 تا 100 تار مو ریزش می‌کند که همه اینها جزئی از یک چرخه است که به چرخه رشد مو معروف می‌باشد که دارای سه مرحله اصلی به نام‌های رشد، استراحت و ریزش می‌باشد. چرخه رشد موهای ابرو و سر تفاوت چشمگیری دارند به این صورت که موهای ابرو بعد از ریزش در فاصله زمانی 4 ماه در مرحله رشد قرار می‌گیرند در حالی که موهای سر در فاصله زمانی 3 تا 7 سال در مرحله رشد قرار می‌گیرند. به همین دلیل است که موهای سر نسبت  به موهای سایر نقاط بدن بیشتر رشد کرده و بلند می‌شوند. این موضوع تنها مشکلی است که فرد بعد از کاشت ابرو با آن مواجه است و باید موهای کاشته شده را در فاصله زمانی کوتاه تری اصلاح نمود.

نکات مهم قبل از کاشت ابرو طبیعی

افرادی که تقاضای کاشت ابرو دارند معمولا دارای ابرو های باریک و کم تراکم بوده و یا اینکه اصلا ابرو ندارند و جای سوختگی یا اسکار روی ناحیه ابرو دارند که درصدد پوشش آن می‌باشند. افرادی که ابرو های باریک یا کم تراکمی دارند ممکن است به علت‌ی مختلفی دچار این عارضه شوند مانند اصلاح بیش از حد و غیر اصولی ابرو  یا بیماری‌هایی که موجب ریزش موهای سر و ابرو می‌شوند مانند تیروئید و غیره  یا دلایل ارثی و ژنتیکی و آلوپسی‌ها، همچنین مصرف برخی داروها و کهولت سن.

بیشترین علت مراجعه در بانوان باریک و کم تراکم شدن ابرو ها بر اثر اصلاح مواوم و غیر اصولی ابرو ها می‌باشد . در مردان بیشترین علت تقاضای پیوند ابرو کم پشت شدن انتهای ابرو ها بر اثر کهولت سن می‌باشد.

مدل کاشت ابرو

محل قرارگیری ابرو هایی که جدید کاشته می‌شوند از اهمیت بالایی برخوردار است که این مسئله تاثیر زیادی بر زیبایی صورت فرد خواهد داشت و از آن مهم‌تر اینکه ابرو های کاشته شده باید ظاهری طبیعی برای فرد ایجاد کند. رعایت موارد زیر باعث رسیدن به طرح مطلوب برای کاشت ابرو طبیعی هر فرد می‌شود:

نقطه شروع ابرو : نقطه شروع ابرو باید در راستای خطی عمودی از فسمت خارجی پره بینی باشد که این امکان وجود دارد که این اندازه متناسب با فاصله بین ابرو ها تغییر کند تا ابرو بیش از حد نسبت به یکدیگر نزدیک و یا دور نشوند. به طور مثال اگر فاصله بین ابرو ها زیاد باشد باید نقطه شروع ابرو را موازی با فرورفتگی چشم در نظر گرفت.

نقطه انتهای ابرو : نقطه‌ی انتهای ابرو باید در راستای خطی باشد که از کناره بیرونی چشم تا قسمت بیرونی پره‌های بینی کشیده شده است باشد. اگر فرد بخواهد ابرو‌های کشیده‌تری داشته باشد بسته به سلیقه او، نقطه انتهایی ابرو نیز پایین‌تر و یا بالاتر می‌رود.

خم ابرو : خم ابرو از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که اگر بیش از حد بالا برود در چهره فرد حالت تعجب را ایجاد می‌کند و همچنین بالا و پایین شدن بخش‌های خارجی باعث ایجاد حالت‌های عصبانیت و غم در چهره فرد می‌شود.

چه کسانی کاندید مناسبی برای کاشت ابرو طبیعی هستند ؟

موارد زیر و افرادی که دارای این موارد هستند می‌توانند کاندید‌های بسیار مناسبی برای کاشت ابرو باشند:

  1. اگر ابرو های شما به صورت ارثی ویا ژنتیکی کم تراکم بوده یا اصلا رشد نکرده و فاقد ابرو می‌باشید.
  2. چنانچه رضایت کافی از فرم و مدل ابرو های خود ندارید.
  3. چنانچه بنا به دلایل مختلف مانند شکستگی، سوختگی، جای بخیه، جای جراحی و … قسمتی  یا همه ابرو های شما از بین رفته با انجام این عمل قصد پوشش ناحیه‌ای که در آن اسکار ایجاد شده را دارید.
  4. در صورت ابتلا به بیماری‌هایی که موجب ریزش موی سر و ابرو می‌شوند مانند اختلال در غدد تیروئیدی یا کم کاری و یا پر کاری بیش از حد تیروئید و بیماری‌های دیگری که موجب افزایش ریزش موهای ابرو می‌شوند پس از درمان کامل بیماری خود این امکان را دارید که ابرو های خود را بکارید.
  5. خانم‌هایی که به دلیل اصلاح نادرست و غیر اصولی ابرو ها و تکرار مداوم آن ابروهایی کم تراکم و باریک دارند.
  6. بانوانی که پس از تاتو و هاشور و یا فیبروز ابروهای خود به دنبال کاشت ابرو برای طبیعی‌تر شدن ظاهر ابرو های خود می‌باشند.

مراحل کاشت ابرو طبیعی

1- طراحی ابرو ها متناسب با انتخاب و سلیقه فرد

در این بخش از کار، از متقاضی کاشت ابرو درخواست می‌شود که فرم و طرح ابروی دلخواه خود را مطرح کند و ترسیم نماید پس از آن، پزشک جراح طرحی که بیمار ترسیم نموده را تقارن سازی نموده و اشکالات آن را با همفکری یکدیگر رفع می‌نمایند. همچنین می‌توان از طرح‌های آماده که از قبل طراحی شده‌اند نیز استفاده نمود اما معمولا بیمار ترجیح می‌دهد طرح مدنظر خود را مطرح نماید.

2- گرافت مو و استخراج آن

بانک مو در عمل زیبایی کاشت ابرو طبیعی معمولا شامل  موهای پشت گوش و پشت سر می‌شود. موهای پشت سر معمولا چندتایی بوده و کلفت‌تر و پرتراکم‌تر هستند اما موهایی که در نواحی پشت  گوش رشد می‌کنند معمولا نازک‌تر و کوتاه‌تر هستند و دارای فولیکول‌های یک تاری خیلی زیاد تری هستند. اغلب برای بانوان به دلیل ظرافت ابرو ها از موهای نواحی پشت گوش  استفاده می‌شود ولی برای آقایان به دلیل تراکم بیشتر و ضخامت بیشتر موهای ابرو مردان از نواحی پست سر و گوش مو برداشته می‌شود.

3- کاشتن گرافت های مو

پس از مرحله برداشت گرافت‌ها از ناحیه مورد نظر کادر پزشکی گرافت‌ها را زیر میکروسکوپ آماده سازی کرده و در اختیار جراح قرار می‌دهند. پزشک متخصص پیش از انجام کاشت ناحیه ابرو ها را کاملا با بی حسی به صورت موضعی بی حس می‌کند و پس از آن با تیغ بسیار باریکی به قطر کمتر از یک میلی متر سوراخ‌هایی در ناحیه مد نظر ایجاد می‌کند که بسیار ریز بوده و گرافت‌های برداشت شده را درون آن‌ها قرار می‌دهد. مسئله‌ای که پزشک باید در این بخش مورد توجه قرار دهد زاویه ایست که ابرو کاشته می‌شود و همچنین خواب صحیح در جهت رویش ابرو ها که ملزم به تخصص و تجربه کافی جراح می‌باشد تا نتیجه مطلوب به دست آید.

سوالات رایج مطرح شده در رابطه با کاشت ابرو

 

  • آیا برای کاشت ابرو می‌توان از موهای بدن استفاده کرد؟

این کار امکان پذیر است اما از موهای بدن برای کاشت ابرو استفاده نمی‌شود به این دلیل که درصد بسیار کمی از گرافت‌هایی که از قسمت بدن برداشت می‌شوند در قسمت جدید بدن فرد مانند ابرو ها رشد کرده و اغلب از دست می‌روند و نکته‌ی دیگر این است که موهای این نواحی اغلب حالت دار بوده و مناسب کاشت نیستند و به اصطلاح فر می‌خورند و دقیقا به همین دلایل است که از موهای نواحی بدن برای کاشت ابرو استفاده نمی‌شود.

  •  تعداد گرافت های برداشته شده برای کاشت ابرو چه تعداد است؟

برای جواب به این سوال باید گفت که تعداد گرافت‌های برداشته شده برای کاشت ابرو غالبا بیش از 400 عدد نخواهد بود که برای برداشت آن‌ها به روش کاشت ابرو به روش FIT از تیغ‌های بسیار باریکی به قطر کمتر از 1 میلی متر استفاده می‌کنند. چنانچه برای کاشت ابرو از موهای پشت گوش که از ظرافت بیشتری برخوردار است استفاده شود از هربخش پشت گوش حدود 150 تا 200 گرافت برداشت می‌شود که تعداد آن با توجه به کم پشتی ابروی فرد متقاضی متفاوت خواهد بود.

در روش FIT برداشتن گرافت کاملا بدون خون ریزی و درد صورت خواهد گرفت و به سرعت بهبود پیدا می‌کند به این دلیل که زخم‌های ایجاد شده بسیار کوچک هستند و فرد هیچ‌گونه دردی به دلیل تزریق بی حسی در آن ناحیه احساس نخواهد کرد.

ترمیم یا کاشت ابرو

تمامی روش ها و مواردی که تا اینجا مطرح شد برای کاشت ابرو با موی طبیعی خود فرد بود به طوری که ابروی کاشت شده مانند ابروی طبیعی خود فرد رشد می‌کند و نیاز به اصلاح دارد ولی کاشت ابرو برای برخی افراد که دارای شرایظ خاصی مانند بیماری‌های طاسی یا آلوپسی در ابعاد وسیع در بدن خود هستند امکان پذیر نخواهد بود یا برخی از افرادی که بانک موی مناسبی ندارند و دارای بانک موی بسیار ضعیفی می‌باشند. در چنین شرایطی قطعا امکان کاشت مو  یا کاشت ابروی طبیعی وجود نخواهد داشت اما به تازگی شیوه‌های جدید ترمیم مو با استفاده موهای مصنوعی ابداع و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تیجه این عمل‌ها با موهای مصنوعی می‌تواند خیلی به کاشت مو و یا ابرو طبیعی نزدیک باشد اما احتمال این خطر نیز وجود دارد که بدن فرد این موهای مصنوعی را به عنوان جسم خارجی شناخته و آن‌ها را پس بزند که این امر می‌تواند باعث از دست رفتن دائمی ابرو ها و ایجاد جای زخم در ناحیه ابرو شود. بنابراین توصیه ما به این افراد که امکان کاشت ابرو ندارند این است که از روش‌های آرایشگاهی مانند تاتو ابرو و یا هاشور و میکروپیگمنتیشن ابرو استفاده کنند.

کاشت ابرو و عوارض آن

از جمله مواردی که می‌توان به عنوان عوارض کاشت ابرو نام برد : عدم رعایت اصولی خواب مو های ابرو که می‌تواند خود موجب عدم تقارت ابرو ها شده  یا رشد نامناسب گرافت‌های موی کاشته شده، از موارد دیگر که بر اثر کاشت در مراکز نا معتبر و کاشت توسط افراد فاقد تخصص کافی صورت می‌گیرد می‌توان به ایجاد جای زخم در ناحیه ابرو و ایجاد نکروز در ناحیه کاشت و ورم و کبودی اشاره نمود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *